Cookies

Mamadodeste.cz (IČO 02189101) se sídlem Žerotínova 1674/55, Praha 3, 130 000 jako provozovatel této webové stránky používá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem fungování webových stránek (funkční cookies), měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti na webových stránkách (statistické cookies), reklamní cookies – jedná se o cookies reklamních platforem: Google.

Funkční cookies nelze odmítnout a jsou pro fungování webu nutné. Statistické a reklamní cookies lze nastavit dle volby návštěvníků našich webových stránek. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a anonymizované podobě, která umožňuje identifikaci jednotlivce jen ve zvláštních případech a při vynaložení značného, odborného úsilí.

Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to buď zde, či pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli: Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Dle nařízení máte právo:

  • požadovat po Správci informace, jaké vaše osobní údaje zpracovávají, případně si vyžádat kopii
  • vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování
  • požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů – výmaz provedou, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy Správce
  • v případě zpracování osobních údajů na základě souhlasu žádat přenos těchto údajů
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně soud
  • Všechny cookies, které už na vašem počítači jsou, můžete vymazat. Většina prohlížečů také nabízí možnost blokace umísťování cookies na váš počítač, v takovém případě ale nebudete moci využít všechny naše online služby. Detailní informace o nastavení ukládání souborů cookies ve vašem prohlížeči najdete na stránkách poskytovatele konkrétního prohlížeče. Pro nejrozšířenější prohlížeče to jsou: Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera
Mamadodeste.cz
Logo
Shopping cart